Thon Hotels

Om Thon Hotels

Thon Hotels består av mer enn 70 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam. De siste årene har vi pusset opp flere hoteller ytterligere og vi fremstår nå i en ny og fargerik drakt. Olav Thons idé består fortsatt, og du skal fortsatt bo rimelig og sentralt hos oss. Med vårt serviceløfte og våre nyoppussede hoteller er vi imidlertid blitt så mye mer, og vi kan trygt si at du får full pakke hos Thon Hotels.

Tilbud til deg som Vikingmedlem

Thon Hotels tilbyr medlemmer hos Viking Redning 10% rabatt på utvalgte hoteller: Thon Hotel Arena, Arendal, Hallingdal, Hammerfest, Høyers, Kirkenes, Kristiansand, Linne, Ullevaal Stadion og Vettre. På resterende hoteller tilbyr vi 8% rabatt.

sektions delare

Bli medlem hos oss og få tilgang til våre fordeler

Vi verdsetter våre medlemmer og for oss er det viktig at vi tilfredsstiller dine forventninger uansett når du kontakter oss. Derfor får alle våre medlemmer tilgang til vårt fordelsprogram med unike rabatter og tilbud.
Klikk deg frem – håper du finner noe som passer for deg!
For å få tilgang til tilbudene og rabattkodene logger du deg inn som medlem på Mine sider.

Vikingmedlemskap

Vårt medlemskap gjelder for deg som person, uansett kjøretøy*, enten du kjører din egen bil, en leiebil eller om du er passasjer. Vi hjelper deg hele døgnet, i hele Europa** alltid med 0 kr i egenandel.

BLI MEDLEM

Hjelpen er aldri langt unna med vår app!

  • Bestill veihjelp enkelt direkte i appen
  • Din GPS posisjon sendes til redningssentralen
  • I alvorligere tilfeller får du kontakt med SOS
Appen er sendt deg på sms
Les mer om vår app her