Om oss

Viking er Norges største veihjelpsoperatør og er et ledende assistanseselskap i Skandinavia. Vi har sterk fokus på kundetilfredshet og innovasjon. Viking hjelper tusenvis av bilister hver dag. Vi sørger for at du kommer deg videre i egen bil, eller organiserer leiebil hvis bilen må på verksted.

Vi finnes her for å hjelpe deg – døgnet rundt, hele året!

Vi jobber kontinuerlig med beredskapen for å garantere deg rask og effektiv hjelp, døgnet rundt hele året. For oss er det viktig at du vet at hjelpen aldri er langt unna, uansett hvilken bil du kjører. Derfor er vårt medlemskap personlig og knyttet til din fødselsdato og ikke et spesielt kjøretøy slik at du alltid har en bred forsikringsdekning. Smart, ikke sant?

sektions delare

Personlig beskyttelse i Europa**

I hverdagen vil man at alt skal fungere uansett om man er på vei til arbeidet, eller om man er på vei til en velfortjent og etterlengtet ferie. Når det da skjer noe uforutsett er det trygt og behagelig å ha et Vikingmedlemskap.

Vi garanterer at vi alltid gjør vårt ytterste for å utføre redningsoppdraget så raskt som mulig slik at avbruddet på din reise blir så kort og smertefritt som mulig.

Skreddersydd hjelpeinnsats

Foruten å hjelpe deg ved driftsstans, sørger vi også for å bestille leiebil, hjemreise eller hotell utfra ditt og dine medpassasjeres behov. Uten at du trenger å ha noen økonomiske utlegg. Selvfølgelig er det alltid med 0 kr i egenandel. Hvor du enn er i Europa** kontakter du vår norske redningssentral som koordinerer hjelpeinnsatsen raskt og trygt.

*Med kjøretøy menes personbil, varebil, bobil, campingvogn, MC, og tilhenger.
**Med Europa menes de europeiske landene som er tilknyttet Grønt kort-systemet.

sektions delare

Personlig medlemskap

Det som gjør oss unike er at vi tilbyr et personlig medlemskap. Som Vikingmedlem får du skreddersydd hjelp, døgnet rundt i Europa**. Vi skreddersyr og booker hele redningsoppdraget uten at du trenger gjøre egne økonomiske utlegg.

sektions delare

TILKNYTTET FORSIKRINGSFORMIDLER

 Viking er registrert hos Tryg Forsikring som forsikringsformidler av Trygs forsikringsprodukter.

20 sekunder
GJENNOMSNITTLIG SVARTID
52 minutter
RESPONSTID
5,7 av 6,0
KUNDEKARAKTER

Viking Redningstjeneste finner du i hele Skandinavia, og vi hjelper deg videre på veien hele døgnet. I flere situasjoner kan man være usikker på skadeårsaken og om det er behov for veihjelp. Uansett årsak kan du alltid ringe oss i Viking for å få hjelp med hva du bør foreta deg videre.

Siden oppstarten i 1956, og spesielt gjennom kraftig ekspansjon de siste tiårene, har Viking oppnådd en betydelig markedsposisjon i Skandinavia. Viking gruppen er i partnerskap med en rekke forsikringsselskaper, bilimportører, transportselskaper og ulike aktører i det offentlige og private markedet. Vi jobber hardt og målrettet for å være i forkant av utviklingen og å tilpasse våre tjenester behovet i markedet samt øke tryggheten for våre kunder på den mest effektive måten.

sektions delare