Våre Medlemsfordeler

Som medlem hos oss i Viking trenger du ikke tenke på hvilket kjøretøy* du kjører, men alltid være trygg på at du får den hjelpen du trenger.

Et moderne alternativ til tradisjonelle veiassistanseforsikringer

Vi tilbyr et moderne alternativ til tradisjonelle veiassistanseforsikringer – et medlemskap som er knyttet direkte til deg som kunde og forsikringstager. Det innebærer at du får hjelp uansett hvilket kjøretøy* du kjører. Til forskjell fra vanlige veihjelpsforsikringer – der forsikringen er koplet til et spesifikt kjøretøy – garanterer vi at du er forsikret uansett om du kjører din egen bil, din ektefelles MC, venners husvogn eller leiebilen i Spania.

sektions delare

Personlig medlemskap

Det innebærer at du som kunde ikke behøver å tenke på hvilket kjøretøy du kjører, men at du alltid kan være trygg på at du får akkurat den hjelpen du trenger. Det eneste du trenger å vite er ditt medlemsnummer som du oppgir til våre kundekonsulenter på redningssentralen når uhellet er ute. Medlemskapet gjelder personbil, varebil, bobil, MC og campingvogn/tilhenger. Enten du kjører din egen bil, en leiebil eller om du er passasjer.

Vi hjelper til under hele prosessen

Som Vikingmedlem får du prioritert veihjelp direkte av oss, døgnet rundt i Europa**. Alltid uten egenandel uansett antall assistanser. Vi hjelper deg også med leiebil, hjemreise eller hotell uten at du selv må legge ut for kostnaden. Uansett tidspunkt på døgnet eller hvor du befinner deg i Europa** er vi alltid en telefonsamtale unna når du trenger hjelp. Med høyeste prioritet skreddersyr vi våre redningsoppdrag ut fra din situasjon. Som Norges største veihjelpsoperatør kan vi garantere deg at vi i 9 av 10 tilfeller er på stedet innen en time.

Rabatter og tilbud til våre medlemmer

Vi verdsetter våre medlemmer og for oss er det viktig at vi tilfredsstiller dine forventninger uansett når du kontakter oss.  Derfor får alle våre medlemmer tilgang til vårt fordelsprogram med unike rabatter og tilbud. Klikk deg frem – håper du finner noe som passer for deg! Les mer om fordelsprogrammet her. For å få tilgang til tilbudene og rabattkodene logger du deg inn som medlem på Mine sider.

*Med kjøretøy menes personbil, varebil, bobil, campingvogn, MC og tilhenger.
**Med Europa menes de europeiske landene som er tilknyttet Grønt kort-systemet.

Tegn Vikingmedlemskap for flere!

Er dere flere i familien som ferdes ute i trafikken? Eller har du venner som også har behov for et Vikingmedlemskap? Nå kan du legge til et ekstra medlem for bare 590 kr/år.  Som medlem får du også tilgang til vårt fordelsprogram med unike rabatter og tilbud. Vi tilbyr deg et fordelaktig og moderne medlemskap – for et enklere og tryggere liv på veien. Varmt velkommen som medlem hos oss i Viking!

Bli medlem nå

Vikingmedlemskap

Vårt medlemskap gjelder for deg som person, uansett kjøretøy*, enten du kjører din egen bil, en leiebil eller om du er passasjer. Vi hjelper deg hele døgnet, i hele Europa** alltid med 0 kr i egenandel.

Bli medlem nå

Hjelpen er aldri langt unn med vår app!

  • Bestill veihjelp enkelt direkte i appen.
  • Din GPS posisjon sendes til redningssentralen.
  • I alvorlige tilfeler får du kontakt med SOS.

Oppgi ditt mobilnummer nedenfor.
Appen sendes direkte til deg, helt kostnadsfritt.

Appen er sendt deg på sms
Les mer