Vårt kundemagasin

I vårt kundemagasin, Destinasjon vil du finne informasjon og lesverdige artikler med nye innfallsvinkler, alt fra unike reisereportasjer til sikkerhetstips for deg og din bil.

Destinasjon – Vikings kundemagasin

Destinasjon er rettet mot våre medlemmer og samarbeidspartnere i Norden. I Destinasjon deler vi intervjuer hvor du som leser får ta del i mange spennende møter. Vi deler også den siste informasjonen om trafikksikkerhet og hva vi som sjåfører kan gjøre for å øke sikkerheten på veiene våre. Hvis du er interessert i å lese om reiser, vil du også motta tips på både fartsfylte og  avslappende reiser i nære og fjerne strøk. Ambisjonen med bladet vårt er å gi deg som leser en stund med avslapning hvor du får informasjon som beriker og inspirerer deg langs veien. Magasinets bredde skal gi noe for enhver smak.

Destinasjon produseres av Viking og distribueres digitalt til våre kunder. Magasinet blir også trykket i et mindre eksklusivt opplag som sendes til våre samarbeidspartnere i Norden samt til de medlemmer som måtte ønske å få tilsendt magasinet.

Vi ønsker deg en interessant lesning og håper du liker magasinet.

sektions delare

Les vårt kundemagasin Destinasjon

sektions delare

Annonser i Destinasjon

Har du ideer til temaer du ønsker å lese mer om? Kanskje du har lyst til å bidra med artikler eller ønsker å annonsere i magasinet? Da er du velkommen til å kontakte redaksjonen: kundesenter@vikingassistance.no